Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ανίατη η ασθένεια του παθολογικού ψεύτη



«Tα Δημόσια Νοσηλευτήρια αξίζουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό».
Αυτό είπε ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο στο οποίο υπεβλήθη σε εγχείρηση κήλης. Φαίνεται, όμως, ότι ήταν ακόμη σε…
νάρκωση αφού οι δηλώσεις του είναι άλλα αντί άλλων.
Είτε επέλεξε τη γνωστή τακτική του ψεύτη ο οποίος αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και μιλά αδιαφορώντας αν άλλη είναι η αλήθεια, είτε δεν τον έχουν ενημερώσει για το τι είναι το Ευγενίδειο. Μάλλον ο Πολάκης ήταν απασχολημένος στο facebook και δεν προστάτεψε τον πρωθυπουργό του.
Όπως ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται στο 
χώρο της υγείας, αλλά όπως ενημερώνει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), «ο κος Τσίπρας δεν χειρουργήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο που είναι Ανώνυμη Εταιρεία και λειτουργεί αποκλειστικά ως ιδιωτικό νοσοκομείο».
«Μπορεί μεγάλη πλειοψηφία των μετοχών να την κατέχει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σύγκλητος να διορίζει διοικήσεις που έχουν την ευθύνη για την κατάντια του, δεν είναι όμως ανοικτό στους πολίτες αφού δεν εφημερεύει. Εκμεταλλευόμενο το ιδιόμορφο καθεστώς (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία) συγκεντρώνει Πανεπιστημιακούς Ιατρούς και Ιδιώτες που χειρουργούν ή προσφέρουν υπηρεσίες υγείας επί πληρωμή (από την τσέπη των ασθενών, από Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, από Ασφαλιστικά Ταμεία ή τον ΕΟΠΥΥ). Επειδή το κοστολόγιο των Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει είναι υψηλό συγκεντρώνει ασθενείς με οικονομική ευμάρεια και όχι τον λαουτζίκο που ψήφισε τον κο Τσίπρα για να φτιάξει το ΕΣΥ», υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.
Καλά έκανε ο άνθρωπος και πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ακόμη και στο… Χέρφιλντ να πήγαινε δεν θα του λέγαμε τίποτε. Πρωθυπουργός είναι, έναν καλό μισθό τον έχει ας επιλέξει αυτό που πιστεύει καλύτερα. Όχι, όμως, να μιλά και για τη δημόσια υγεία. Όχι να το παίζει τιμητής των δημόσιων νοσοκομείων. Όχι και να αφήνει το… «μαντρόσκυλό» του να βρίζει τους πάντες όταν δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για να βελτιώσει την κατάσταση.
Προφανώς η κήλη ήταν μικρή ασθένεια και ένα πρόβλημα που ξεπερνιέται εύκολα και μακάρι να είναι καλά ο κ. Τσίπρας. Όμως, μάλλον είναι ανίατη η ασθένεια του παθολογικού ψεύτη.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου